Vinnaren av Årets Babyblogg 2018 är Gabriella Joss!

För tredje året i rad har vi delat ut utmärkelsen Årets Babyblogg och i år är Gabriella den slutliga vinnaren. Med över tusen röster från sina läsare gick hon vidare till juryomgången där juryn utsåg Gabriella till vinnare. När juryn bedömde bidragen gick de efter följande kriterier:

  • Intressant innehåll
  • Engagerade läsare
  • Kvalité på bilder
  • Design på bloggen
  • Babyshop-kompatibel

Med följande motivering har juryn valt ut Årets Babyblogg:
”Gabriella är ett super-pro! Hennes blogg håller en röd tråd med högkvalitativa bilder där hon delar med sig i sina inlägg om livet som tvåbarnsmamma med yrket Influencer. Följ och bli inspirerade!”

Stort grattis till vinsten av Årets Babyblogg 2018! Hur känns det?

Åh, det känns helt overkligt! Är så otroligt glad, tacksam och chockad. Känns så kul att så många uppskattar det jag gör! Jag har världens bästa läsare och följare och detta blir väl lite ett kvitto på att dom gillar mig tillbaka lika mycket som jag gillar dom. TACK till er som har röstat på mig!! Tack för att ni är så stöttande och tror på mig och på det jag gör varje dag, året om. Är verkligen hur glad som helst!

Du blev framröstad av dina läsare och fick över tusen röster – varför tror du att dina läsare tycker om din blogg så mycket?

Gud, det är så svårt att säga.. Det är nog för att jag delar med mig från hjärtat. Jag delar högt och lågt och litet som stort med mina läsare. Och jag tror också att det kan vara för att vi har en sådan extremt härlig stämning på min blogg. Jag svarar ju alltid på kommentarerna jag får och det känns så viktigt. Om någon har tagit sig tiden att skriva till mig så förtjänar dom ju såklart ett svar. Vi är som ett stort tjejgäng inne på bloggen där vi peppar och stöttar varandra. Vi delar med oss av erfarenheter, tips och råd till varandra och pushar varandra. Inne på min blogg är det inte okej att trycka ner någon annan eller vara elak.

Hur kommer det sig att du startade bloggen och vad är det bästa med att driva en föräldrablogg?

Jag startade bloggen för att få skriva av mig. Och för att inspirera andra och bli inspirerad tillbaka. Det bästa är helt klart relationen till mina fantastiska läsare! Utan dom hade inget av det jag gör varit möjligt.

Vad kommer du att köpa för prispengarna?

Vi ska utomlands snart så kommer nog att bli en del shorts och solhattar! Och kanske någon UV-dräkt? Solglasögon? Har också en tanke att skicka iväg lite kläder till behövande i andra länder, så det ska jag nog göra!

Vad är favoriterna i barngarderoben som ni inte klarar er utan?

Jag älskar alla mjuka och mysiga onesies till vår lilla Jolie som är 10 månader! Det är utan tvekan hennes favoritplagg! Sitter så bekvämt och finns så många fina. Jason som är tre år älskar just nu alla sina tröjor från märket Molo. Han fastnar lite extra för plagg med lite annorlunda print och tycker att deras kläder är så fina. Och så gillar jag alla mysiga mössor som barnen har. Dom behövs ju verkligen nu när det är så kallt ute! Och ja! Jag är och har alltid varit lite extra kär i alla plagg från Livly – ÄLSKAR verkligen deras plagg då dom är såå fina och oerhört mjuka.

Den som först nominerade Gabriella Joss vinner ett presentkort á 1 000 SEK att handla för på Babyshop.se. Grattis till Michelle Blom!