Grattis till Jonna Thorin som vunnit titeln Årets Babyinsta 2018!

För första gången har tävlingen Årets Babyinsta gått av stapeln och vilken succé det blev! Hela 537 stycken instagramkanaler nominerades till tävlingen där tillslut Jonna står som vinnare efter att ha blivit framröstad av sina följare samt kammat hem flest poäng i juryomgången. Juryn har utgått från följande kriterier när de utsett vinnaren:

  • Intressant innehåll
  • Engagerade följare
  • Kvalité på bilder
  • Look & Feel
  • Babyshop-kompatibel

Med följande motivering har juryn valt ut Årets babyinsta:
”Ett jordnära och personligt innehåll med inspirerande bilder i ett snyggt flöde, där man får följa en ung nybliven mammas vardag, som ser livet från den ljusa sidan.”

I år var det som sagt premiär för tävlingen Årets Babyinsta och du står som den slutliga vinnaren. Hur känns det?

Tack! Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, med tanke på vilka otroligt duktiga medtävlande jag hade! Men jag är så tacksam för alla röster jag fått. ️

Du har en trogen skara följare som röstade dig vidare till juryomgången – vad tror du att de gillar allra mest med din instagramkanal?

Ja precis! Jag tror det är intressant att följa en ung mammas vardag, Jag försöker också oftast se saker från den ljusa sidan. Jag vill att mina följare ska bli glada och inspirerade när de ser mina inlägg, det tror jag uppskattas!

Vad tycker du är det roligaste och bästa med att driva din instagramkanal?

Jag älskar att fota och redigera, och får jag inspirera andra genom att visa det jag gör blir jag extra glad!

Hur skulle du beskriva föräldraskapet? Vad är det bästa med att vara förälder?

Det bästa med att vara förälder är utan tvekan kärleken man känner för sitt barn! Jag blir löjligt stolt när min dotter lär sig något nytt. Hon har precis lärt sig att rulla runt och inte minst skratta! Det värmer mitt hjärta extra mycket. Självklart är det också ibland tufft att ha barn, men de positiva sakerna väger upp alla dagar i veckan. Jag är otroligt tacksam över att få vara Lilo’s mamma, stöttepelare och vän️

Vad har du tänkt att göra med prispengarna?

Det får nog gå till julklappar, kläder till Lilo som växer så det knakar och även lite inredning till Lilos rum som ännu inte blivit klart!

Vad är ditt bästa tips som man bara måste ha i barngarderoben?

Baskläder! Här hemma byter vi kläder flera gånger per dag, eftersom det händer lite olyckor här och där. Så det är viktigt att man har mycket ombyten! Annars skulle jag vilja tipsa om ull-kläder, perfekt nu till vintern!

Den första som nominerade Jonna Thorin till tävlingen vinner ett presenkort á 1000 SEK att handla för på Babyshop.se. Stort grattis till Emma Svensson!